Kjør Ferrari i Norge

Det er ikke hver dag vi ser noen kjøre rundt i en Ferrari på norske veier, og det er fordi kvalitet koster. Mange lar seg dessuten avskrekke av at det i et land som Norge sjelden er rett sesong for å kjøre Ferrari, i motsetning til mange andre steder. Det er synd, fordi en Ferrari burde enhver bilinteressert prøve ut i løpet av livet. Få om noen biler kan matche følelsen du får av å utnytte Ferrariens fulle potensiale. Det kan være vanskelig å få til på norske veier.

Heldigvis finnes muligheten til å leie Ferrari (og selvfølgelig andre biler) til å kjøre på racerbane her til lands. En slik bane gir deg en enestående mulighet til å la bilen gi deg den rette opplevelsen, og absolutt er verdt å prøve ut. Å leie har absolutt sine fordeler, ettersom du slipper å bekymre deg over hvor dyrt servicenettet er.

Kjør Ferrari på bane

Det er slettes ikke mange som kan skryte av å ha kjørt bil på bane, og det er heller ikke mange som har kjørt Ferrari. Da er det åpenbart ytterst få som har fått kombinere de to, men du kan fort blir en av dem. Besøk https for å se hvilke tilbud som gjelder. Der arrangeres det banedager rett som det er, og du får muligheten til å teste ut hva bilen er god for når det kommer til kjøreegenskaper.

På en lukket bane har du fritt spillerom hvor du kan teste bilens akselerasjon og få den opptil ca. 200 km/t. Det er på Gardermoen Raceway det skjer, og kjøredager holdes mellom april og oktober. En slik opplevelse kan du enten unne deg selv, og gi som en fortreffelig gave til en entusiast blant dine nærmeste. Her får du sjansen til å se hvor fort du klarer å gå fra 0 til 100 km/t. med en topp bil!

På en slik kjørebane, og med en bil av et slikt kaliber som en Ferrari, får du altså muligheten til å gjøre ting med bilen som hadde vært helt uakseptabelt på veiene. Er du, eller noen du kjenner, av typen som lengter etter å gi flat pedal og kjøre mer enn dobbelt så fort som det som er lov på veiene, og attpåtil i en Ferrari, anbefales det at du tar turen innom Trackday. All kjøring foregår under sikre forhold, og du har med deg en instruktør.

En unik opplevelse

Banekjøring med Ferrari og andre biler av lignende kaliber er en unik og adrenalinfylt opplevelse, og således en ekstremsport. Du må gjennom en liten teoridel før du får lov til å svi gummi med Ferrarien på banen, men når det er unnagjort har du litt av en fartsfylt tur foran deg.