Leie Porsche

Salget av Porscher har økt i Norge de siste årene, og særlig var det lanseringene av en helt ny Cayenne, samt Porsche Panamera som skapte furore. Sportsbiler fra Porsche ikke akkurat er av det billige slaget, men det stopper ikke sportsbilelskere fra å ville ha dem. Skulle du heller være interessert i å leie istedenfor å kjøpe, har ulike utleiere flere modeller å velge mellom. Særlig når du er på utenlandsferie kan markedet by på så mangt, og det er en god idé å orientere seg om hva som finnes akkurat der du er.

Uansett hvilke kriterier du måtte ha, finner du nok en modell etter ditt ønske når du er innom et av de større utleiefirmaene i Europa.

Leie Porsche i Tyskland

Å leie biler i ferien er et stadig mer populært valg, og mange hiver seg på trenden. Det finnes ikke noe mer naturlig sted å både leie og kjøre Porsche enn Tyskland, som tross alt er Porschens opphavsland. Å kjøre Porsche er en opplevelse i seg selv, og det å kjøre i Tyskland, hvor vi finner det berømte Autobahn-nettet, gjør det ikke akkurat mindre spennende. Utvalget er stort i Tyskland, og her finner du en oversikt over hva som er tilgjengelig.

Leie Porsche i Oslo

I Oslo er ikke utvalget like stort som det er i Tyskland, men heldigvis finnes det nå tjenester for privat bilutleie, som for eksempel https. Konseptet minner litt om Airbnb, bare at det er for biler. Her kan så godt som hvem som helst både leie bil, og bli utleier. Rett som det er leier privatfolk ut biler, og her vil du tidvis ha muligheten til å få lånt deg en Porsche til en ganske rimelig penge. Det å kjøre langs fjorder og fjell i vårt langstrakte land er noe ganske annet enn autobahn eller den franske rivieraen, men byr på flotte utsikter i spektakulære omgivelser.

Eller om du bare skal benytte deg av Porschen for å vise deg frem litt når du skal til en spesiell begivenhet, er private utleiere nå ivrige etter å la deg få låne Porschen sin. Ellers finnes https, som lar deg kjøre Porsche på bane.

Betal for en opplevelse

Når du leier en Porsche, enten det er for kjøring hjemme eller i utlandet, betaler du for en opplevelse. Det er derfor luksus- og sportsbiler av det dyrere slaget går som varmt hvetebrød hos utleierne. Å kjøre på de lange populære strekningene i Europa blir ikke det samme hvis ikke bilen er av det slaget du faktisk kan like å kjøre langt og lenge i. Når du skal låne en bil må du huske på å ta hensyn til kilometer-begrensningene som mange av de beste bilene har. Ellers kan det fort bli dyrt hvis du kjører lengre enn du hadde avtalt med utleier.